Site-ul www.bluem.ro. este proprietatea S.C. Mitru & Mim Impex SRL, persoana juridica cu sediul in str. Dr. Louis Pasteur, nr 49, sector 5 Bucuresti. Societatea este inregistrata la Registrul Comertului cu numar J40/8347/1993, Cod Fiscal RO3865031.

 

Definire termeni:

 

Vanzator:  societatea comerciala  Mitru & Mim Impex SRL persoana juridica cu sediul in str. Dr. Louis Pasteur, nr 49, sector 5 Bucuresti. Societatea este inregistrata la Registrul Comertului cu numar J40/8347/1993, Cod Fiscal RO3865031.

Cumparator: persoana fizica care achizitioneaza produse pe baza de comanda de pe pagina de interent www.bluem.ro

Comanda: documentul electronic ce se genereaza in urma intentiei cumparatorului de a cumpara iar vanzatorul este de acord sa livreze produsele comandate de catre cumparator

Contract: Comanda lansata de client si aceptata de vanzator reprezinta un contract la dinstanta intre client si vanzator.

 

 

 

Compania Mitru & Mim Impex SRL se ocupa de fabricarea si comercializarea bijuteriilor din metale pretioase si pietre pretioase.

 

Bijuteriile sunt maracate cu marca de garantie si marca de titlu.

 

Accesul la site-ul bluem.ro de catre Cumparator/Client se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si implica acceptul Cumparatorului/Clientului explicit cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Lansarea unei comenzi electronice sau telefonice de catre cumparator, pe site-ul bluem.ro, cumparatorul isi exprima acordul cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi desfasoara activitatea comerciala.

 

Confirmarea trimisa catre client cu privire la comanda are rol informativ, iar contractul intra in vigoare in momentul in care Vanzatorul trimite catre Cumparator notificarea de expediere a comenzii telefonic sau electronic.

 

Accesul pe site-ul bluem.ro in vederea viziatarii sau a efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui Cumparator/Client.

 

Toate preturile produselor afisate pe Site sun exprimate in lei si includ T.V.A. Preturile afisate nu contin costul livrarii.

 

Livrarea se efectuaza de catre firme de curierat iar costul livrarii se calculeaza in functie de greutatea si valoarea coletului.

 

In cazul unor intarzieri ce pot aprea la livrare, dupa ce coletul a fost predat catre compania de curierat, nu suntem raspunzatori de aceste intarzieri, dar contactam firma de curierat pentru a incerca sa va dam informatii privind situatia livrarii.

 

 

Pentru toate produsele vandute catre cumparator, vanzatorul va emite factura. Factura fiind completata cu toate informatiile furnizate de cumparator conform legislatiei in vigoare.

 

Conform OUG34/2014 Cumparatorul/Clientul are la dispozitie 14 zile lucratoare de la primirea comenzii sa-l returneze , fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri dacat cele de livrare.

 

Toate produsele cumparate de la noi, au garantie 30 de zile de la achizitionare in cazul unor defecte de fabricatie. Se exclud daunele datorita ruperii sau deteriorarii produse din cauza nerespectarii conditiilor de ingrijie, utilizare si pastrare a bijuteriilor.

 

Intregul continut a site-ului bluem.ro este proprietatea Mitru & Mim Impex SRL. Orice folosire a acestuia in scop comercial, incluzand, fara a se limita la reproducere sau distributie, descarcare, copiere de fisiere in orice retea, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a proprietarului.